Klik DapatWang $ Nuffnang kat sini sebagai sokongan kepada saya.Terimakasih...

Saturday, March 13, 2010

Pengedar/pemborong telekung diperlukan?Harga serendah RM13...

Semenjak 2-3 hari ni, saya ada buat search untuk jad pengedar kain telekung. saja ingat nak buat part time bisness telekung. Tak tahu jadi dak.
Saya ada masuk satu website forum dan kat bawah ni dari forum tersebut.

Assalammualaikum,
Kami MRM Global syarikat dari Pulau Pinang ada membekalkan
Kain Telekung I-syah Secara pukal.
Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar/agen/stokis
amat sesuai kerana harganya yang begitu murah serendah RM13 sahaja.
untuk keterangan lanjut, anda boleh melayari
http://hafiz801.blogspot.com


Tapi bila klik link tersebut, rupa-rupanya dari TunaiWangSegera.. rasa tertipu pulak..

Related Posts by Categories



Widget by Scrapur

11 comments:

  1. teruknya.. memang tak patut...

    pelik juga takkan telekung rm13 jer.. murah nyer

    ReplyDelete
  2. salam kak hana,
    la, tak patut dia buat tulis camtu. kalu saya pun rasa tertipu.

    ReplyDelete
  3. klu nk jadi pemborong kain telekung boleh pm saya di abangbeca_82@yahoo.com.my.. tp xdpt lar rege rm13 tuh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh email saya lebih lanjut? Email saya di mimifauzizi@gmail.com

      Delete
  4. salam nurindah, saya pernah pergi ke kedai telekung dan harga telekung kanak2 serendah rm9 utk borong,klu x borong rm13,jd x mustahil rasanya harga tu...tp yg simple berenda xda sulam2

    ReplyDelete
  5. salam kak, kami membekalkan telekung dengan harga RM78.00( telekung vietnam)..harga runcit boleh dijual sehingga RM159.00...jika berminat boleh menghubungi kami di farezul@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  6. x nak jadi pemborong tudung ker? silalah lawat web saya http://noorfaizi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam, cik kalau nak jd pengedar telekung, blh hubungi sy kerana sy dn kawan berniaga telekung yang kami buat sendiri termasuk untuk haji dan umrah. jika berminat, boleh hubungi sy, Shikin - 0132489930

    ReplyDelete
  8. dekat depan Bilion Alor Star (pasar besar) ada seorang pak cik jual telekung jahit sendiri rm15..biasa beli banyak utk sedekahkan dy bg rm10...kain pon ok cuma just jahit renda shj...xada sulam2lah...

    ReplyDelete
  9. kalau berminat nak penjual telekung blh email sya..hubbycinta2010@yahoo.com..harga mmg murah sya dh supply banyak tmpt di kawasan2 perumahan teutamanya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Terimakasih. Sila kembali lagi...