Klik DapatWang $ Nuffnang kat sini sebagai sokongan kepada saya.Terimakasih...

Friday, March 5, 2010

Kegunaan Mutiara


Sepanjang saya jadi blogger ni, saya lihat keyword yg paling banyak adalah " kegunaan mutiara". Agaknya sebab nama blog ni Mutiara Hati, so ramai yg nak cari kegunaan mutiara, menjenguk jugak kat blog yg tak seberapa ni.

Saya searh pasal kegunaan mutiara ni, rupa-rupanya, selain untuk aksesori, mutiara boleh juga digunakan untuk kesihatan. Untuk keterangan lebih lanjut pasal mutiara ni, boleh tengok kat link ni .

Kat bawah ni list of keyword untuk last week dari Nuffnang:

KEYWORDSHITS
kegunaan mutiara6
prosedur mengambil pembantu rumah5
punca darah tinggi4
khasiat telur ayam3
kotak kunci3
kandungan telur3
mengambil pembantu rumah indonesia3
kegunaan cuka3
petua batuk3
pemenang idola kecil 22

Related Posts by Categories



Widget by Scrapur

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Terimakasih. Sila kembali lagi...