Klik DapatWang $ Nuffnang kat sini sebagai sokongan kepada saya.Terimakasih...

Thursday, January 26, 2012

Bila Blog redirect ke Adiwidget.com

Salam semua,

2-3 hari lepas, saya ada masalah bila ingin bukak blog saya ni. Setiap kali bukak, blog ni akan redirect ke Adiwidget.com. Dalam hati, ingat mesti dah tak leh guna blog ni.

Apa yg saya buat
1. saya log in e-mail and password melalui blogger.com.
2. Saya terus pergi kat page `Design`. Jangan view blog lagi.
3. Then saya cari HTML/javascript yg saya letak ada kaitan dgn `adiwidget`.
4. Then, saya remove gadget ini. Save.

Sesiapa yg mengalami problem macam saya, sila lah ikut cara diatas.




Related Posts by Categories



Widget by Scrapur

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Terimakasih. Sila kembali lagi...