Klik DapatWang $ Nuffnang kat sini sebagai sokongan kepada saya.Terimakasih...

Sunday, January 6, 2013

Dr Clean Dobi di Taman Pauh Jaya

Salam semua,
Dah lama saya tak entry pos, maklum la sepanjang cuti sekolah, terlalu sibuk..macam2 hal kena settle..
Hari ni, saja nak bagitau saya ada take over satu bisness dobi kat Taman Pauh Jaya bermula 1 Jan 2013. Kedai dobi ni terletak bersebelahan dgn Nasi Kandar Astana, tepi Jalan Baru.

Sebagai perhargaan untuk customer Dr Clean Dobi ni, promosi RM2.0 /kg baru bermula sampai bulan March ni. Kalau sambutan mengalakkan, kami akan lanjutkan promos ini..

Untuk maklumat semua, selain mencuci baju, kepakaran kami yg utama adalah untuk Dry Cleaning. Banyak kedai2 dobi berhampiran menghantar baju untuk Dry Cleaning kepada kami..

Oleh itu, saya menjemput kawan2 kat Taman Pauh Jaya, Permatang Pauh, Perda , Seberang Jaya dan Sg Dua datang kedaia dobi ini .

Related Posts by Categories



Widget by Scrapur

3 comments:

  1. Tahniah rohana..hurmm..kalau kedai ni kat Penang kompom saya jadi regular customer sebab conforter memang kena hantar dobi...

    ReplyDelete
  2. Lina, ni buat preparation untuk vss..nak hantar boleh gak..call, sy p ambik kat rumah.

    ReplyDelete
  3. nak tanya kedai bukak dari kol berape sampai kol berape yeaa..? hari ape bukak ?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Terimakasih. Sila kembali lagi...